Sivut

lauantai 8. elokuuta 2015

Täällä taas

Puolen vuoden postailutauon jälkeen, täällä ollaan.

Mitä tauon aikana on tapahtunut?
-Vajaan vuoden tauon jälkeen on ratsastus nyt vihdoin taas pääsemässä alkuun. Tulevan lukuvuoden käyn ratsastuskymppiluokkaa, jonka lisäksi (jos aikaa löytyy) alan taas aktiivisesti etsimään vuokrahevosta.
-Patu on myyty, josta olen toisaalta hyvin iloinen (kun poni pääsee yksityiseksi) ja toisaalta surullinen (kun en enää ponin selkään pääse). Lady elelee elämäänsä edelleen tuntipollena ja Ränikin vielä viimekerralla löytyi laitumelta.
-Minä kiipesin taas hevosen selkään pitkästä aikaa
-Sattuipa tuossa yksi päivä tosiaan käymään niin, että menin vahingossa poistamaan kaikki vanhat hevoskuvan. Kuvat eivät näy myöskään vanhoissa postauksissa jostain syystä, mutta yritän korjata asian pikaisest.
-Blogin ulkoasu muuttui aika mustavalko-painotteiseksi, mutta vain väliaikaisesti
Tosiaan, kävin viimetorstaina ystäväni kanssa Kiviharjussa tunnilla. Tuntui niin oudolta mennä taas Kiviharjuun, kun opettajat, ihmiset ja osa hevosista on vaihtuneet! Päädyin kuitenkin tutun Zsazsan selkään tunnilla.
Tunnista ei ole ihmeempiä kerrottavana, oli mahtavaa päästä taas hevosen selkään vaikka ZZ olikin vähän idiootti. Mentiin tunnilla mm. ravilisäyksiä ja pohkeenväistöjä, joissa ZZ oli ihan kiva, mitä nyt välillä laiskotteli hirveästi. Laukoissa otettiin vain tosi lyhyet pätkät enkä ehtinyt työstää laukkaa yhtään, joka jäi harmittamaan. Muuten tunnista ei oikein mitään jäänyt mieleen. (Paitsi järkyttävät jalkakivut, en enää ikinä pidä taukoa jos lihakset aina menee näin jumiin sen jälkeen!).
Minä ja ZZ 2013 maastoestekurssilla :D

Palaillaan toivottavasti pian!


2 kommenttia:

  1. Miksei blogin kuvat näy? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rupesin tässä miettimään samaa, yritän saada asian korjattua!

      Poista